Huolto

Huollamme monenlaisia talotekniikkaan liittyviä laitteita, mukaan lukien ilmalämpöpumput, maalämpöpumput, ilmavesilämpöpumput ja monet muut.

Ota yhteyttä

Huollot

Luota meihin huoltaessasi talotekniikkaasi. Ota yhteyttä ja varaa huoltokäynti jo tänään, jotta voit varmistaa laitteidesi luotettavan toiminnan ja pitkän käyttöiän.

LVI-huolto

Varaa huoltoaika

Kiitos! Olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.
Oops! Yritäppäs uudelleen. Jos ei lähde toimimaan niin soita tai laita sähköpostia.

Säännöllinen huolto
pidentää laitteiden käyttöikää

LVI-saneeraus

Korjaukset

Jos laitteessasi ilmenee ongelmia, meidän asiantuntijamme ovat valmiita ratkaisemaan ne nopeasti ja tehokkaasti. Teemme perusteellisen vianetsinnän ja suoritamme tarvittavat korjaukset ammattitaidolla.

Ilmanvaihtohuolto.

Huolto

Puhdistamme ja huollamme laitteet perusteellisesti, mikä pidentää niiden käyttöikää ja varmistaa niiden optimaalisen toiminnan.

Energiatehokkaat LVI-palvelut

Ohjeet

Annamme asiakkaillemme tarvittavat huolto-ohjeet ja -neuvot, jotta voitte pitää laitteenne parhaassa mahdollisessa kunnossa myös huollon välillä.

Säästöä säännöllisellä huollolla

Luotettavuus: Voit luottaa ammattitaitoiseen ja kokeneeseen tiimiimme pitämään laitteesi toimintakunnossa.

Turvallisuus: Huolellinen huolto ja tarkastukset varmistavat laitteidesi turvallisen käytön.

Tehokkuus: Optimaalisesti toimivat laitteet ovat tehokkaampia ja kuluttavat vähemmän energiaa.

Kustannussäästöt: Ennaltaehkäisevä huolto ja vikojen nopea korjaaminen voivat säästää merkittävästi kustannuksia pitkällä aikavälillä.

Kaasujärjestelmät

Usein kysyttyä

Kuinka usein maalämpöpumpun tulisi saada huoltoa?

Maalämpöpumpun huolto suositellaan yleensä kerran vuodessa, mieluiten ennen lämmityskauden alkua. Säännöllinen huolto varmistaa laitteen tehokkaan toiminnan ja pitkän käyttöiän.

Miksi kiertovesipumpun huolto on tärkeää?

Kiertovesipumpun huolto varmistaa pumpun moitteettoman toiminnan ja vähentää riskiä vioista ja vaurioista. Säännöllinen huolto auttaa myös pienentämään energiankulutusta ja parantamaan lämmitysjärjestelmän tehokkuutta.

Mitä sisältyy patteriverkoston huoltoon?

Patteriverkoston huolto sisältää yleensä patterien puhdistuksen, ilmanpoiston, termostaattien tarkistuksen ja tarvittaessa venttiilien tai tiivisteiden vaihdon. Tarkoituksena on varmistaa, että lämpö jakautuu tasaisesti ja tehokkaasti tiloihin.

Miten voin tietää, että on aika huoltaa ilmanvaihtojärjestelmää?

Merkkejä siitä, että ilmanvaihtojärjestelmä tarvitsee huoltoa, voivat olla esimerkiksi huonontunut ilmanlaatu, epämiellyttävät hajut tai ilmavirran heikkeneminen. Suositeltavaa on suorittaa säännöllisiä tarkastuksia ja huoltoja.

Kuinka valitsen luotettavan huoltopalvelun?

Luotettavan huoltopalvelun valitseminen edellyttää tutkimustyötä. Tarkista yrityksen kokemus ja maine, tutustu asiakasarvioihin ja varmista, että huoltoliike on lisensoitu ja ammattitaitoinen. Kysy myös tarjous ja vertaile palveluita ennen päätöksen tekemistä.

Napsauttamalla 'Hyväksy kaikki evästeet' hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi sivuston navigoinnin parantamiseksi, sivuston käytön analysoimiseksi ja markkinointiponnistelujemme tukemiseksi. Katso Tietosuoja sivulta lisätietoja.