Käyttöehdot

Käyttöehdot

Viimeisin päivitys: 6.2.2024

Tervetuloa A-Pipe Oy:n käyttöehtoihin.

Näitä ehtoja sovelletaan käyttäessäsi A-Pipe Oy:n digitaalisen markkinoinnin palveluita. Käyttämällä palvelujamme hyväksyt nämä käyttöehdot kokonaisuudessaan.

1. Palveluiden käyttö:Sitoudut käyttämään palvelujamme vain laillisiin tarkoituksiin. Et saa käyttää palveluja millään tavalla, joka voi aiheuttaa vahinkoa palveluillemme tai muiden käyttäjien kokemukselle.

2. Rekisteröityminen:Tietyt palvelumme edellyttävät käyttäjätunnuksen luomista. Olet vastuussa antamiesi tietojen tarkkuudesta ja turvallisuudesta. Älä jaa käyttäjätunnuksiasi kolmansien osapuolten kanssa.

3. Immateriaalioikeudet:Kaikki palveluihimme liittyvät immateriaalioikeudet, kuten tekijänoikeudet ja tavaramerkit, pysyvät Rapsakka Productionsin omistuksessa. Et saa käyttää, kopioida tai levittää sisältöä ilman lupaa.

4. Vastuunrajoitus:Rapsakka Productions ei ole vastuussa mistään välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka johtuvat palvelujen käytöstä tai kyvyttömyydestä käyttää palveluja.

5. Tietoturva:Sitoudut suojaamaan käyttäjätunnustasi ja salasanaasi sekä ilmoittamaan meille välittömästi mahdollisista tietoturvaloukkauksista.

6. Palveluiden muutokset:Pidätämme oikeuden muuttaa, keskeyttää tai lopettaa palvelujamme milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta.

7. Peruutusoikeus:Tietyt palvelumme voivat sisältää peruutusoikeuden, ja niitä koskevat erityiset ehdot ilmoitetaan erikseen.

8. Muutokset ehtoihin:Pidätämme oikeuden päivittää näitä käyttöehtoja. Ilmoitamme muutoksista sivustollamme.

Lisätietoja tai kysymyksiä voit ottaa yhteyttä osoitteeseen info@a-pipe.fi.

Ystävällisin terveisin,
A-Pipe Oy

Napsauttamalla 'Hyväksy kaikki evästeet' hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi sivuston navigoinnin parantamiseksi, sivuston käytön analysoimiseksi ja markkinointiponnistelujemme tukemiseksi. Katso Tietosuoja sivulta lisätietoja.