Vesi- ja lämmitysratkaisut

Olipa kyse sitten putkiremontista, lämmitysjärjestelmän asennuksesta tai vesiputkiston korjauksesta, me hoidamme sen luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Ota yhteyttä ja keskustellaan, miten voimme auttaa juuri sinua.

Ota yhteyttä

Monipuoliset vesi- ja lämmitysratkaisut

A-Pipe Oy on erikoistunut kaikkiin vesi- ja lämmitystöihin. Olipa kyse sitten putkiremontista, lämmitysjärjestelmän asennuksesta tai vesiputkiston korjauksesta, me hoidamme sen luotettavasti ja ammattitaitoisesti. Ota yhteyttä ja keskustellaan, miten voimme auttaa juuri sinua.

Lvi huoltotarvikkeet

Urakointia, huoltoa ja saneerausta!

LVI tarvikkeet

Urakointi

Talotekniikkaurakoinnit Jyväskylän ja Kuopion alueella. Urakoimme kattavasti toimitila-, asuin-, liike- ja julkiskiinteistöjen kokonaisratkaisut uudis- ja saneerauskohteissa. Laadukkaat toteutukset, toimialaosaaminen ja monipuoliset palvelut varmistavat asiakastyytyväisyyden kaikissa projekteissamme. Meillä on vankka kokemus erilaisista urakkamuodoista ja toteutamme projektit asiakaslähtöisesti.

Ilmalämpöpumppu. Ilmalämpöpumppuhuolto

Huolto

Kiinteistösi tai asuntosi talotekniikan korjaukset ja huollot kustannustehokkaasti, alan viimeisimpiä innovaatioita hyödyntäen.

LVI-saneeraus

Saneeraus

Palvelemme erilaisten saneerausten parissa, niin osatoteutuksena toimialakohtaisesti, kuin myös kokotalotekniikan kattavina kokonaisurakoina. Käytössämme on urakkalaskennan ja projektinjohtamisen ohjelmistot, nämä yhdistettynä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa tekevät meistä kilpailukykyisen ja halutun yhteistyökumppanin. 

Modernin maalämpöpumpun energiatehokkuus

Aurinko on kaiken elämänlähde ja auringon varastoitunut energia antaa valtavasti ilmaista energiaa,joka on varastoituneena ilmaan, kallioon, maahan ja vesistöihin. Lämpöpumppu on työkalusi hyödyntämään osaa tästä uusiutuvasta ilmaisesta energiasta. Hyödyntämällä tehokkaasti varastoitunutta aurinkoenergiaa, lämmityskustannuksesi voivat pienentyä huomattavasti.

Ilmalämpöpumppu. Ilmalämpöpumppuhuolto

Usein kysyttyä

Kuinka usein tulisi vaihtaa lämmitysjärjestelmän suodattimet?

Suodattimien vaihtoväli riippuu käytetystä lämmitysjärjestelmästä ja suodattimen tyypistä. Yleisesti suositellaan tarkistamaan ja vaihtamaan suodattimet vähintään kerran vuodessa tai tarvittaessa.

Miten voin parantaa lämmitysjärjestelmäni energiatehokkuutta?

Energiatehokkuuden parantamiseksi voit harkita lämmitysjärjestelmän säännöllistä huoltoa ja puhdistusta, termostaattisten venttiilien asentamista, eristyksen parantamista ja energiatehokkaiden lämmityslaitteiden käyttöönottoa.

Miksi vesiputket voivat jäätyä talvella ja miten voin estää sen?

Vesiputket voivat jäätyä kylminä talvipäivinä, mikä voi aiheuttaa putkien halkeamia ja vesivahinkoja. Jäätyminen voidaan estää eristämällä putket, pitämällä lämpötila riittävän korkeana ja sallimalla veden valuminen hieman hanoista kovilla pakkasilla.

Milloin on aika harkita lämmitysjärjestelmän päivitystä?

Lämmitysjärjestelmän päivitys kannattaa harkita, jos nykyinen järjestelmäsi on vanha, tehottomaksi todettu, vaatii jatkuvaa korjausta tai jos haluat hyödyntää uusia energiatehokkaita teknologioita.

Kuinka voin tarkistaa, onko vesijohtojärjestelmässäni vuotoja?

Voit tarkistaa vesijohtojärjestelmässäsi mahdolliset vuodot tarkkailemalla vesilaskua (mahdolliset epänormaalisti korkeat laskut voivat viitata vuotoon), tarkastamalla näkyvät putket ja liitokset vuotavien merkkien varalta, sekä käyttämällä painemittaria tarkistaaksesi järjestelmän paineen. Jos epäilet vuotoja, ota yhteys ammattilaiseen.

Napsauttamalla 'Hyväksy kaikki evästeet' hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi sivuston navigoinnin parantamiseksi, sivuston käytön analysoimiseksi ja markkinointiponnistelujemme tukemiseksi. Katso Tietosuoja sivulta lisätietoja.