Sprinklerijärjestelmät

Toteutamme sprinkleriurakat suunnittelusta –asennukseen.
Kauttamme myös laitteiston huollot.

Ota yhteyttä

Kiinteistösi paloturvallisuus

Investoi turvallisuuteen ja kiinteistösi suojaamiseen. Ota yhteyttä meihin ja anna ammattilaistemme auttaa sinua valitsemaan ja toteuttamaan juuri sinun tarpeisiisi sopiva sprinklerijärjestelmä.

Olemme Turvatekniikan keskuksen (TUKES) hyväksymä sprinkleriliike

Urakointia, huoltoa ja saneerausta!

Suunnittelu ja Asennus

Kokenut tiimimme suunnittelee ja asentaa sprinklerijärjestelmät huolellisesti ja ammattitaidolla, ottaen huomioon kiinteistön erityispiirteet ja turvallisuusvaatimukset.

Huolto ja Ylläpito

Tarjoamme säännöllistä huoltopalvelua varmistaaksemme sprinklerijärjestelmän luotettavan toiminnan. Tee kanssamme huoltosopimus ja me huolehdimme, että lakisääteiset huollot tulee suoritettua ajallaan.

LVI-saneeraus

Korjaukset ja Päivitykset

Huolehdimme sprinklerijärjestelmän mahdollisista korjauksista ja päivityksistä tarvittaessa, pitäen sen ajan tasalla ja toimintakunnossa.

Sprinklerijärjestelmän hyötyjä

Nopea Reagointi: Sprinklerijärjestelmät reagoivat palotilanteisiin välittömästi, mikä auttaa estämään palon leviämisen ja rajoittamaan vahinkoja.

Henkilöturvallisuus: Sprinklerit tarjoavat lisäaikaa evakuointiin ja parantavat huomattavasti asukkaiden tai työntekijöiden turvallisuutta.

Kiinteistön Suoja: Sprinklerijärjestelmät suojaavat rakennusta ja sen sisältöä vahingoittumiselta ja tuholta, mikä voi säästää merkittävästi korjauskustannuksissa ja omaisuustappioissa.

Vakuutusmaksujen Alentaminen: Monet vakuutusyhtiöt tarjoavat alennuksia kiinteistöille, joissa on toimiva sprinklerijärjestelmä, mikä voi merkittävästi alentaa vakuutusmaksuja.

LVI-suunnittelu

Usein kysyttyä

Kuinka sprinklerijärjestelmä toimii?

Sprinklerijärjestelmä havaitsee tulipalon lämmön ja aktivoituu automaattisesti, vapauttaen vettä tai muita sammutusaineita palon sammuttamiseksi tai sen hallitsemiseksi.

Tarvitseeko sprinklerijärjestelmä huoltoa?

Kyllä, sprinklerijärjestelmä tarvitsee säännöllistä huoltoa varmistaakseen toimintakuntonsa.

Miten voin tarkistaa, onko sprinklerijärjestelmä kunnossa?

Voit tarkistaa sprinklerijärjestelmän kunnon tarkastamalla säännöllisesti sprinkleripäät ja varmistamalla, ettei niissä ole vaurioita tai estymiä. Lisäksi voit tehdä testejä ja tarkistuksia ohjauspaneelista.

Kuinka kauan sprinklerijärjestelmä kestää toimintakunnossa?

Sprinklerijärjestelmän käyttöikä riippuu useista tekijöistä, kuten käyttöolosuhteista, huollosta ja ylläpidosta. Hyvin hoidettu sprinklerijärjestelmä voi kestää useita vuosia tai jopa vuosikymmeniä.

Napsauttamalla 'Hyväksy kaikki evästeet' hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi sivuston navigoinnin parantamiseksi, sivuston käytön analysoimiseksi ja markkinointiponnistelujemme tukemiseksi. Katso Tietosuoja sivulta lisätietoja.