Ilmanvaihto

Ilmanvaihtojärjestelmän asianmukainen toiminta on keskeistä terveellisen ja miellyttävän sisäilman varmistamiseksi kaikenlaisissa tiloissa.

Ota yhteyttä
Lvi-palvelukokonaisuudet

Ilmanvaihtojärjestelmien suunnittelu ja asennus

Kokeneet asiantuntijamme suunnittelevat ja asentavat tehokkaita ilmanvaihtojärjestelmiä, jotka täyttävät vaativammatkin tarpeet ja vaatimukset.

Ilmanvaihto.

Urakointia, huoltoa ja saneerausta!

Ilmanvaihtohuolto.

Puhdistus
ja huolto

Tarjoamme perusteellista puhdistus- ja huoltotoimintaa ilmanvaihtokanaville varmistaaksemme niiden tehokkaan toiminnan ja poistaaksemme mahdolliset epäpuhtaudet.

Kaasujärjestelmät

Ilmanlaadun mittaaminen
ja analysointi

Käytämme nykyaikaisia mittalaitteita ja tekniikoita ilmanlaadun mittaamiseen ja analysointiin, jotta voimme tunnistaa mahdolliset ongelmat ja tarjota ratkaisuja niiden korjaamiseksi.

LVI-saneeraus

Häiriötilanteiden korjaus
ja vianetsintä

Huolehdimme nopeasta reagoinnista ja ammattitaitoisesta vianetsinnästä kaikissa ilmanvaihtojärjestelmän häiriötilanteissa, varmistaen jatkuvan toimivuuden ja turvallisuuden.

Tehoa ja säästöä

Nykyaikaiset ilmanvaihtojärjestelmät ovat suunniteltu olemaan energiatehokkaita, mikä auttaa vähentämään energiakustannuksia. Ne hyödyntävät edistynyttä teknologiaa, kuten lämmöntalteenottojärjestelmiä, jotka kierrättävät ja hyödyntävät poistettavan ilman lämpöä.

Ilmanvaihtojärjestelmät poistavat tehokkaasti epäpuhtaudet, kuten pölyn, siitepölyn, hometta, bakteerit ja allergeenit, mikä parantaa merkittävästi sisäilman laatua. Terveellinen sisäilma edistää asukkaiden terveyttä ja vähentää hengitysteiden sairauksien riskiä.

Energiatehokkaat LVI-palvelut

Usein kysyttyä

Kuinka usein ilmanvaihtojärjestelmä tulisi puhdistaa?

Suositeltava puhdistusväli vaihtelee ilmanvaihtojärjestelmän tyypin ja käytön mukaan. Yleisesti suositellaan puhdistamaan ilmanvaihtokanavat ja suodattimet vuosittain tai tarvittaessa.

Miten voin säätää ilmanvaihtoa kotona tai toimistossa?

Ilmanvaihdon säätäminen riippuu käytetystä järjestelmästä. Yleensä voit säätää ilmanvaihtoa manuaalisesti säätöventtiilien avulla tai automaattisesti ohjauspaneelin kautta.

Mitä teen, jos ilmanvaihto ei toimi oikein tai tehokkaasti?

Jos ilmanvaihto ei toimi kunnolla, tarkista ensin, että ilmanvaihtolaitteisto on päällä ja suodattimet ovat puhtaat. Jos ongelma jatkuu, ota yhteys ammattitaitoiseen ilmanvaihtojärjestelmien huoltajaan tai asiantuntijaan.

Kuinka voin parantaa ilmanvaihdon tehokkuutta ja ilmanlaatua?

Voit parantaa ilmanvaihdon tehokkuutta ja ilmanlaatua säännöllisellä ilmanvaihtokanavien puhdistuksella, suodattimien vaihdolla, oikealla ilmanvaihdon säädöllä, riittävällä ilmanvaihdolla kosteuden hallitsemiseksi ja asianmukaisella huollolla.

Miksi ilmanvaihto on tärkeää?

Hyvin toimiva ilmanvaihto on tärkeää terveellisen sisäilman varmistamiseksi. Se poistaa epäpuhtaudet, kuten pölyn, allergeenit ja kosteuden, sekä tuottaa raikasta ja hapekasta ilmaa, mikä parantaa asumis- ja työympäristön laatua ja asukkaiden tai työntekijöiden hyvinvointia.

Napsauttamalla 'Hyväksy kaikki evästeet' hyväksyt evästeiden tallentamisen laitteellesi sivuston navigoinnin parantamiseksi, sivuston käytön analysoimiseksi ja markkinointiponnistelujemme tukemiseksi. Katso Tietosuoja sivulta lisätietoja.